Turisme a Andorra d'estiu

Les muntanyes d'Andorra a l'estiu són un gran descobriment, és una de les perspectives més atractives que ofereix Andorra als turistes, en els seus apartaments de vacances a Andorra: Natura, muntanya, llacs, rius, fonts, bordes i prats, per a descobrir l'esència d'un país de muntanya com és el Principat d'Andorra.

Lluny dels massius nuclis urbans podeu trobar als nostres allotjaments turístics d'Andorra, trajectes per tal de practicar el senderisme, tant si sou esportistes amb experiència o solament voleu fer una passejada per conèixer les nostres muntanyes.

Totes les parròquies d'Andorra us ofereixen una gran diversitat d'excursions. En l'oferta turística d'Andorra, hi ha trajectes per a tots els gustos i edats, des de grans recorreguts on podreu descansar en els nombrosos refugis existents arreu del Principat.

Els refugis són allotjaments turistics d'Andorra destinats als excursionistes i normalment l'accés es realitza a peu.
Aquests refugis estan oberts durant tot l'any, algún d'ells com el de Comapedrosa i el de Cortals de Sispony ofereixen diferents activitats i serveis als excursionistes al mateix temps que admeten reserves.

Andorra també és un país idoni per a la pràctica de l'escalada. Existeixen nombrosos rocòdroms per tot Andorra pensats especialment per a l'escalada, de diferentes dificultats.

En els seus apartaments de vacances a Andorra, també gaudirà d'un gran nombre de Vies Ferrades arreu d'Andorra que us ofereixen la possibilitat de descobrir la Andorra més verda, excitant i plena d'indrets on la natura en estat pur és la protagonista.

En el seu allotjament turístic a Andorra, altres activitats que s'han de destacar són les excursions amb bicicleta de muntanya. Seguint els itineraris prèviament marcats que hi ha repartits per tot Andorra.

Els camins existents per tot el Principat d'Andorra s'han construït tenint en compte tots els nivells de dificultat, tot i així els poden seguir tant els principiants com els experts, és una bona manera de passar una estona divertida i agradable, per els paisatges que descobrireu, val la pena l'esforç de seguir aquests recorreguts.

Les excursions a cavall són una altra manera de descobrir el patrimoni natural d'Andorra.
és una activitat que podreu gaudir en les seves vacances a Andorra, única i plena de sensacions que ens torna per una estona al passat, com si el temps s'aturés. El passeig enmig d'arbres i rius amb la companyia del cavall ens fa viure amb més intensitat la natura i la muntanya.

Les muntanyes d'Andorra, els apartaments de lloguer a Andorra i les seves vacances a Andorra permeten per als més atrevits, practicar molts més esports, com barranquisme, descens de cascades, globus, hidrospeed, pesca, tir amb arc, quads, tirolina, vols amb helicòpter, excursions amb 4x4 i moltes altres que ens combinen la natura i l'aventura.

Allotjament turístic Andorra - Apartaments vacances Andorra - Empreses d'allotjament turístic a Andorra
Llei establiments turístics - Oferta turística Andorra - Apartaments moblats de vacances - Promoció turística Andorra


Andorra és un país de contrastos, el Principat d’Andorra està dividit en tres grans valls
que li donen una forma peculiar de “Y”, formats per els rius Varira del Nord i Valira d’Orient que s’ajunten
per formar el Gran Valira, aquests rius estan limitats per crestes muntanyenques d’una altitud considerable,
que li proporciona al país d'Andorra una gran bellesa natural i una oferta turística immillorable.

El Principat d’Andorra es divideix en set parròquies, són les següents:
Canillo
, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.


Segueixi els següents enllaços per descobrir tot el que el Principat d'Andorra li ofereix per les seves vacances a Andorra:

Descobreixi Andorra| Estiu i muntanya | Hivern i esquí | Cultura, museus i Romànic
Compres | Lleure i Salut | Gastronomia | Informació d'interès