Oferta turistica Andorra - Turisme a Andorra a l'hivern amb neu i esquí

El Principat d'Andorra ofereix als turistes en els seus apartaments de vacances a Andorra una àmplia oferta d'estacions d'esquí alpines i de fons, tantmateix la seva varietat d'activitats converteixen cada hivern al Principat d'Andorra en la destinació de neu preferent per als visitants que tenen el seu allotjament turístic a Andorra.

Andorra, amb la superfície esquiable més gran dels Pirineus, és un paradís per a la pràctica d'esports d'hivern. Els visitants poden gaudir de tota l'oferta turística d'Andorra com és: l'esquí i el surf que són les activitats esportives per excel·lència.

El Pirineu d'Andorra és el lloc ideal per a disfrutar d'uns apartaments de vacances a Andorra d'alçada, disposa de tot el necesari, paisatges meravellosos, espais naturals i uns pobles amb un gran encant, amb uns allotjaments turístics a Andorra per a que la teva estada entre nosaltres sigui ideal.

Entre el gran nombre de pistes d'esquí amb el seu allotjament turístic a Andorra disfrutarà de les de: GrandValira, Vallnord, Naturlàndia-La Rabassa.

Aquestes pistes ofereixen al visitant que gaudeix dels apartaments de vacances a Andorra d'una gran quantitat d'activitats que fan d'Andorra el paradís de la neu.

Vallnord amb el seu allotjament turístic a Andorra li ofereix: curses d'esquí, snowboard i bicicleta de descens.
Un circuit tancat de motos de neu per realitzar cronometrades.
Dues àrees per poder practicar l'esquí fora de pista.
Vols panoràmics en helicòpter, etc.

Disfruti de GrandValira amb els seus apartaments de vacances a Andorra que compta amb una cota màxima de 2.640 metres, pot acollir uns 48.000 esquiadors cada hora. Disposa de 32 remuntadors mecànics, 467 canons de neu...

GrandValira ens ofereix al visitant que gaudeix de l'oferta turística a Andorra la possibilitat de practicar esquí alpí, esquí fora de pista, snow i esquí nocturn a la pista il·luminada de Font Negre.

Però, si amb el seu allotjament turístic a Andorra el que desitja són altres sensacions d'hivern, també pot practicar passejades amb raquetes tant de dia com de nit, excursions guiades per gossos de muntanya, descens amb bicicletes de neu, sortides amb motos de neu, o fins i tot patinatge sobre gel, al Palau de Gel de Canillo, que compta, per al visitant que s'allotja en els apartaments de vacances a Andorra amb unes immillorables instal·lacions a banda del patinatge sobre gel, kàrting gel, hoquei sobre gel, patinatge artístic, disposa de: piscina, squaix, tennis, gimnàs, Uva i sauna, pista exterior de bàsquet, parc infantil, auditori, restaurant i cafeteria.

Altres activitats que poden gaudir els turistes en els seus apartaments de vacances a Andorra, són activitats com: construcció d'iglús de neu, travesses de varis dies passant la nit al refugi, vols amb helicòpter, paint ball, etc.


Allotjament turístic Andorra - Apartaments vacances Andorra - Empreses d'allotjament turístic a Andorra
Llei establiments turístics - Oferta turística Andorra - Apartaments moblats de vacances - Promoció turística Andorra


Andorra és un país de contrastos, el Principat d’Andorra està dividit en tres grans valls
que li donen una forma peculiar de “Y”, formats per els rius Varira del Nord i Valira d’Orient que s’ajunten
per formar el Gran Valira, aquests rius estan limitats per crestes muntanyenques d’una altitud considerable,
que li proporciona al país d'Andorra una gran bellesa natural i una oferta turística immillorable.

El Principat d’Andorra es divideix en set parròquies, són les següents:
Canillo
, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.


Segueixi els següents enllaços per descobrir tot el que el Principat d'Andorra li ofereix per les seves vacances a Andorra:

Descobreixi Andorra| Estiu i muntanya | Hivern i esquí | Cultura, museus i Romànic
Compres | Lleure i Salut | Gastronomia | Informació d'interès